15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Devrek Kampüsümüzde Kutlandı

Devrek Kampüsümüzde gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı akademik, idari personelimiz ile öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar ile başlayan programda Devrek Meslek Yüksekokulu akademik personelinden Öğr.Gör. Kadriye PINAR ÖZER ile Devrek MYO ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ferdi KESİKOĞLU günün anlam ve öneminden bahsederek birliktelik mesajları verdi. Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Ferdi KESİKOĞLU, 15 Temmuz 2016’da bir grup ihanet çetesinin devletin kurumlarına sızarak milletin iradesine ve demokrasiye kast ettiğini, ancak aziz milletimizin bu hain girişimlere fırsat vermediğini belirterek, şehitlerimize rahmet diliyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum” diye konuştu. Program, O günü hafızalarda canlı tutmak, demokrasi ve milli bilincin pekiştirilmesi amacıyla, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz konulu kısa film gösterimi ve fuaye alanındaki 15 Temmuz Milli Birlik Destanı Fotoğraf Sergisinin gezilmesiyle sona erdi.