2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Oryantasyon toplantısı 09.10.2019 tarihinde Devrek Kampüsümüzde gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuzu yeni kazanan öğrencilerin şehre ve üniversiteye adaptasyonu için öğretim üyelerimiz tarafından oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen oryantasyon toplantısına, yüksekokulumuz akademik ve idari personeli katıldı. Toplantıda yüksekokulumuza bu sene başlayan öğrencilerimize, yüksekokulumuz ile ilgili genel bilgiler, eğitim faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme, sınav sistemi, ders alma/kayıt işlemleri, disiplin konuları, uygulamalı ve UZEM dersleriyle ilgili bilgilendirmeler, üniversitemizde faaliyette bulunan öğrenci toplulukları, kampüsün fiziksel imkanlarının tanıtımı, Devrek ve yakın çevresi ile ilgili konularda bilgiler verildi.