VALİ BEKTAŞ DEVREK KAMPÜSÜNÜ ZİYARET ETTİ.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Devrek Kampüsüne ziyaret gerçekleştirerek Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile birlikte incelemelerde bulundu.

Devrek Kampüsünü ziyaret eden Vali Erdoğan Bektaş’ı, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Feride Öztürk, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üy. Ferdi Kesikoğlu ile birlikte akademik ve idari personel karşıladı.

Vali Bektaş’ın ziyaretine Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek İlçe Emniyet Müdürü Selim Karartı ve Devrek İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Murat Yıldırım eşlik ettiler.

Vali Erdoğan Bektaş, üniversite bünyesinde bulunan Baston Atölyesi, El Sanatları Atölyesi ve Dokuma Atölyesinde incelemelerde bulundu ve Öğretim Üyelerinden ortaya konulan sanat eserleriyle ilgili bilgiler aldı.

DEVREK BASTONU VE TEZHİP ESERİ HEDİYE EDİLDİ

Devrek Meslek Yüksekokulu Baston ve El Sanatları Atölyesini ziyaret eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Vali Erdoğan Bektaş’a öğrenciler tarafından Devrek Bastonu ve Tezhip Eseri hediye edildi. Vali Bektaş, Aşçılık Bölümü öğrencilerinin ikramları eşliğinde Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı,  Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Feride Öztürk, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üy. Ferdi Kesikoğlu ile birlikte bir dizi görüşme gerçekleştirerek ziyaretini noktaladı.