Sigorta Uygulamaları ve Yönetimi Dersini, Sektör Temsilcilerinin Birikimleri Taçlandırıyor

“Sigorta Acenteleri Teknik Personel Eğitim Dersi” ile sektör ve akdemi iş birliği kuvvetleniyor…

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Finans ve Bankacılık Bölümü, 2022 güz döneminde de  Sektör Akademi iş birliği çalışmalarını sürdürüyor. İş birliği çalışmaları kapsamında sektör temsilcileri Sayın Hüseyin Atıcı ve Sayın Emel Çına Çelik, yıllar süren saha deneyimlerini akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizle paylaştı. Çok kıymetli bilgilendirmeler ve sektör temsilcileri tarafından hazırlanan eğitimlerin tanıtımı sonrasında, online olarak www.videoakademi.com bünyesinde satışta bulunan “Sigorta Acenteleri Teknik Personel Eğitim Dersi” eğitimlerine yıl içi değerlendirmelerde dereceye giren öğrencilerimiz ücretsiz erişim hakkı kazandı.

Eğitim linki: https://videoakademi.com/paketler/sigorta-acenteleri-teknik-personel-egitim-dersi-151

Eğitim Tanıtımı (link)

Video 1 (link)