Bağımlılıkla Mücadele Konferansı (24.12.2021)

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından Dr. Öğr. Üyesi Bilgehan KÜBİLAY ve Öğr. Gör. Fulya KURTULUŞ AYDIN moderatörlüğünde zoom uygulaması üzerinden 24 Aralık 2021 Cuma günü saat 11:00’de “Bağımlılıkla Mücadele Konferansı” düzenlendi. Konferansa tüm Devrek Kampüsü öğrencileri ile akademik ve idari personel yoğun bir şekilde katılım sağladı.

Konferansa Bağımlılık uzmanı Psikiyatrist Doç Dr. Serdar NURMEDOV, Adalet Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Cihan ÇORAOĞLU konuşmacı olarak katıldı. Doç. Dr. Serdar Nurmedov “Bağımlılık ve bağımlılık türleri nedir, nedenleri nelerdir, bağımlılıkla nasıl mücadele edilir, tedavi yöntemleri nelerdir?” konu başlıklarına yer verdi. Öğr. Gör. Cihan ÇORAOĞLU ise “Bağımlılıkla ilgili Türk Ceza Kanunu’ndaki düzenlemelere” ilişkin bilgi verdi. Konferans, katılımcıların sorularının yanıtlanması ile son buldu.