Devrek Kampüsünde 19 Mayıs Spor Şöleni ile Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Devrek Kampüsünde gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle kutlandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Devrek Kampüsü’nde bulunan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Devrek Meslek Yüksekokulu ve Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Spor Topluluğu tarafından gerçekleştirilen 19 Mayıs spor şöleni etkinliğine katılarak 19 Mayıs’ı kutladılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan spor organizasyonunda Spor Topluluğu öğrencileri tarafından Street Ball, voleybol ve basketbol müsabakaları gerçekleştirildi. Spor organizasyonlarının sona ermesinin ardından başarılı olan takımlara ödül takdim edilmesiyle birlikte organizasyon sona erdi.