Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında etkinlikleri.

Yüksekokulumuz öğrencileri ile Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Türkiye’de kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak için 09.03.2020 tarihinde Devrek Meydanında, 10.03.2020 tarihinde Z.B.E.Ü.N Devrek Kampüste etkinliklerini gerçekleştirdiler. “Biz kadın-erkek bu yolda yan yana yürümek istiyoruz, Namusun bir cinsiyeti olmaz, Mesele kadın-erkek olmakta değil mesele İnsan olmakta” diyen gençler Türkiye’de son zamanlarda artan kadın cinayetlerinin durumuna dikkat çekmek için ellerindeki görsellerle ve göstermiş oldukları tİyatral performanslarıyla Devrek halkından ve kampüsümüzdeki personel ve öğrencilerimizden büyük ilgi gördü.  Devrek Kampüsümüzde eğitim gören öğrencilerimiz tarafından halk oyunları gösterisi ile programlar sona erdi.