Öğrenci, Akademi ve İdari Personel Kalite Toplantısı

ZBEÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Finans ve Bankacılık Bölümü Öğrencileri, Akademi ve İdari Personel “Kalite Bilgilendirme Toplantısı” Yapıldı.

Finans ve Bankacılık Bölümü Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu başkanlığında öğrenciler, akademik ve idari personel eğitim öğretim sisteminde kaliteyi iyileştirmek ve devam ettirebilmek için bir araya geldi.

Zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıda, Kalite Kurulu, Birim Kalite Komisyonu bira araya gelerek öğrencilere Yüksekokulumuz hakkında bilgilendirmeler, güncel gelişmeler ve gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin kalite sürecine katılımının önemi anlatılarak eğitim sisteminde kaliteye sahip çıkmalarının altı çizildi. İç paydaşlarımız olarak eğitim öğretimde öğrencilerle iş birliği içinde hareket edildiği, öğrenci temsilcisinin akademik toplantılara dahil edilerek öğrencilerinin sorunlarının yönetim organlarına iletildiği, buna ilişkin tüm sürecin takip edildiği belirtildi.  Toplantı, öğrencilerin görüş, öneri ve talepleri değerlendirilerek son buldu.