Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümü öğrencileri, Batı Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve en büyük”Ekonomi ve Finans Zirvesi Ekofin 2020”’ye katıldı.

22 Şubat Cumartesi günü Sezai Karakoç Merkezinde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İktisat, İşletme ve Maliye toplulukları tarafından “Kürselleşme Sürecinde Türkiye Ekonomisi” temasıya düzenlenen zirveye katılan Yüksekokulumuz öğrencileri “TEB yatırım onaylı Katılım Belgesi” aldılar.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyfullah Kara, akademik personel ve öğrencilerin katıldığı zirvede özel sektöreden üst düzey yönetici ve liderleri yer aldı.